Cautare

529 de rezultate pentru "caramidariu petru" (2.64 secunde)
7 din Constanta, in prezenta actualului prefect si a reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean si oficierea unui Te-Deum la Catedrala Sfintilor Apostoli Petru si Pavel de catre Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
Arpad a fost insa contrazis de conservatorul Petru Calian, potrivit careia propunerea legislativa este lege ordinara, intrucat prevede doar transferarea ANT de la un ordonator de credite- Ministerul Transporturilor, la alt ordonator de credite- Cancelaria primului ministru.
Presedintele si vicepresedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, respectiv deputatul Ioan Stan, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de fostul lider al filialei social-democrate si director in cadrul CJ, Petru ßtirbu.
Cei mai curajosi au fost parlamentarii PSD, sase dintre social-democrati devenind benevol donatori: Titus Corlatean, Gabriela Cretu, Petru Tarniceru, Emil Radu Moldovan si Ovidiu Branzan.
Singurul care a contestat data stabilita prin acordul partidelor politice a fost deputatul PC Petru Calian. El a criticat modul in care "puterea a fortat nota" si a trecut "in pripa" legea pentru alegerile la PE.
"Dupa doi ani de guvernare ai Aliantei a venit timpul sa terminam cu prostiile si sa trecem la munca", a concluzionat Petru Lificiu, fost pesedist si actul presedinte al Partidului Ecologist Roman.
Calea Eroilor din Targu-Jiu cuprinde 47 de piese concepute de Constantin Brancusi, intre Calea Eroilor si Biserica Sfintii Petru si Pavel, respectiv:
Conservatorul Petru Calian a apreciat ca proiectul cuprinde principiul simetriei in alegerea si demiterea sefului statului. In replica, democratul Cristian Radulescu a declarat ca acest proiect limiteaza dreptul constitutional al cetatenilor de a se manifesta prin referendum si afecteaza functionarea Presedintiei.
De exemplu, deputatul PD de Iasi, Petru Movila, s-a trezit intr-o buna zi ca are nevoie de o reactualizare a bazei de date de interes personal, probabil si profesional - cine sa stie?
Macovei, criticata de PSD si PRM Deputatul PC Petru Calian a apreciat ca votul majoritar impotriva Ordonantei DIICOT "confirma faptul ca Macovei nu mai are sustinere nici in Camera Deputatilor si nu mai este nevoie de o motiune simpla si la Camera".
Ca in fiecare an, Anghel Stanciu (PSD) a venit cu celebrul lui cos cu zambile roz si mov, pentru reprezentantele sexului frumos, in timp ce deputatul PD Petru Movila a preferat sa le dea doamnelor cate un trandafir portocaliu si cartea lui Gabriel Liiceanu "Declaratie de iubire".
"Concursuri masluite" De asemenea, vicepresedintele PC Petru Calian cere reevaluarea tuturor sefilor serviciilor deconcentrate membri ai PD, acuzand existenta unor concursuri masluite pentru ocuparea acestor posturi.
Conservatorii si PRM-istii, pe pozitia de chibiti De la PC, vicepresedintele partidului, Petru Calian, crede ca liderul PD, Emil Boc, va deveni candidatul democratilor la functia de presedinte al Romaniei, in conditiile in care Traian Basescu nu va mai candida la alegerile prezidentiale anticipate.
Prima mediere, care a avut loc ieri, pare sa fi fost, mai degraba, o negociere intre Prefectura si primarul municipiului Oradea, Petru Filip, pe tema scandalului legat de compania "Drumuri Orasenesti".
Sub cupola telului comun, la intalnirea de ieri a PLD au participat, in premiera, si sefii PD Bihor, Petru Filip, Stefan Seremi si Mircea Matei.
"Cetateanul este suprasaturat de rationamentul suspendarii, de aceea vom incerca sa explicam oamenilor ce semnificatie au NU si DA la intrebarea legata de demiterea sau sustinerea presedintelui Basescu", a declarat liderul PD, Petru Filip.
Gheorghe Sarb, Mugurel Liviu Sarbu, Vasile Pruteanu, Viorel Oancea, Petru Andea, Ecaterina Andronescu, Tudor Mohora. Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, s-a aratat intelegator si vizavi de curiozitatea jurnalistilor, dar si fata de gestul colegilor sai.
Petru Lificiu, presedintele Partidului Ecologist din Romania (PER), a anuntat ieri ca fuziunea cu PNG-CD, condus de Gigi Becali, s-ar putea realiza pana la sfarsitul lui octombrie.
La doua zile dupa o interventie pe aceeasi tema a democratului Emil Boc, si deputatul PC Petru Calian face referiri la soarta politicienilor clujeni.
Pe locul patru s-a clasat, in urma examenului pentru alegerile europarlamentare, Petru Lucian Milea, 36 de ani, de ocupatie inginer, care a primit 93 de puncte, iar pe locul cinci, Octavian Olteanu, 33 de ani, de profesie economist, cu 92 de puncte.
google-analytics.com